Най-често задавани въпроси


Какви са резултатите от прилагането на Даколен?

Даколен е естествено и безоперативно решение за коригиране формата и външния вид на гърдите. Даколен влияе върху растежа на клетките на гръдната тъкан чрез растителни фитоестрогени, като по този начин осигурява здравословно развитие на гърдите. Резултатът е по-стегнат, добре оформен бюст.


Подходящ ли е Даколен за всички жени?

Поради естествения си състав, Даколен е напълно безопасен. Предназначен е за всички жени, независимо от възрастта, които търсят естествен, разумен и успешен метод за коригиране на външния вид на своите гърди. Продуктът не се препоръчва за деца, бременни жени и кърмачки.


Колко време трябва да се приема Даколен, за да се забележат резултати?

Естрогените в тялото на жената имат различно ниво на активност. При някои подрастващи, гърдите се оформят много по-рано и за много по-кратко време отколкото при други. Има разлика и в чувствителността на гърдите по време на месечния цикъл. Тогава нивото на естрогените е повишено и някои жени изпитват болка и напрежение, а други - не. Как влияят фитоестрогените на гръдната тъкан до голяма степен зависи от това колко естроген има в тялото на жената . Повечето жени, които приемат Даколен, забелязват първоначален ефект между 4 и 6 седмица на приложение. При някои жени ефект се наблюдава след втория или третия месечен цикъл.


Колко дълго може да се приема Даколен? Дали трябва да се прекъсва приемът?

Препоръчваме прием от 3 месеца по 2 таблетки дневно. Продължете приема с по-ниска доза от 1 таблетка, за задържане на резултата. Даколен може да се приема дълго време без риск от нежелани странични ефекти.


Мога ли да приемам Даколен, ако взимам контрацептиви или лекарства?

В случай на постоянен прием на лекарства – най-добре е всеки път да се консултирате с лекуващия Ви лекар. Фитоестрогените не влияят на оралните контрацептиви и не пречи тяхното комбиниране.


Ако планирам бременност, мога ли да приемам Даколен?

Не се препоръчва прием на медикаменти различни от фолиева киселина или продукти, съдържащи Омега-3 киселини, без препоръката на лекар.


Дали организмът няма да бъде претоварен с излишък от хормони?

Фитоестрогените, които се съдържат в продукта, стимулират „естрогенните рецептори” и поради структурата си, подобна на тази на женските хормони, отделяни от яйчниците, действат като естествените женски хормони, естрогените без да повишават нивото на самите хормони.


Даколен води ли до напълняване?

Не. Няма документиран случай на напълняване свързано с използването на продукта. Даколен е НЕХОРМОНАЛЕН продукт.


В случай, че не намерите отговор на своите въпроси, молим да ги отправите към нашия медицински консултант на: info@walmark.bg